вівторок, 15 вересня 2015 р.

Найкращий читач Веселинівщини у Львові

   Вже більше 10 років бібліотеки Веселинівської ЦБС приймають участь у  Всеукраїнському конкурсі «Найкращий читач України» на регіональному рівні. Цього року нам пощастило,бо серед кращих була і читачка нашої ЦБС Багрійчук Іванна, котра і отримала  у подарунок поїздку до Львова для участі у Фестивалі дитячого читання «Книгоманія».
   А взагалі в цьому році у Фестивалі дитячого читання (9-12 вересня) взяли участь найкращі читачі Миколаївської області Багрійчук Іванна (с. Поріччя, Веселинівський район) та Таран Поліна (смт. Костянтинівка, Арбузинський район).
   Церемонія нагородження тридцяти дев`яти переможців Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України – 2015» пройшла у приміщенні Наукової бібліотеки Львівського Національного Університету імені І. Франка. На деякий час бібліотека перетворилася на загадкову школу магії та чарівництва Хогвартс. Діти були у захваті! Вони отримали дипломи та добірки книжок, читацькі сертифікати бібліотеки.
   Організатори фестивалю дитячого читання «Книгоманія» підготували для дітей дуже насичену програму.
   Так, на зустрічах, автограф-сесіях і творчих майстернях діти мали змогу поспілкуватися з такими сучасними письменниками, як Катерина Михайліцина, Дзвінка Матіяш, Оксана Радушницька, Наталка Малетич, Андрій Бачинський.
    Із великим задоволенням діти стали учасниками заходів Дитячого Форуму, а саме - музейно-видавничого квесту, який відбувся у приміщеннях Львівського Національного музею імені А. Шептицького та Державного природознавчого музею НАН України.
   Під час фестивалю діти мали змогу відвідати Львівську обласну бібліотеку для дітей, Державну телерадіокомпанію «Львів», взяти участь у майстер-класі «Мистецтво фотографії».
   Великою подією свята став літературно-пригодницький квест від компанії «Київстар», під час якого діти, розділені на команди, відповідали на різноманітні тематичні запитання. Всі учасники отримали у подарунок футболки, солодощі та яскраві браслети.
   Завершився Фестиваль дитячого читання «Книгоманія» грандіозним літературно-танцювальним флеш-мобом у виконанні всіх найкращих читачів України.
    Завдяки спілкуванню з відомими людьми і участю в різноманітних цікавих заходах діти мали змогу переконатись, що читання – це не тільки корисно, а й цікаво та весело.

Немає коментарів:

Дописати коментар