середу, 1 серпня 2018 р.

Лідер читання

  
В Веселинівській дитячій бібліотеці визначився переможець районного туру Всеукраїнського конкурсу "Лідер читання", що проходив з 1-го квітня по 1-ше серпня. Переможцем стала наша читачка Софія Брагар, учениця 7-го класу Веселинівської гуманітарної гімназії. З її презентацією можна познайомитись нижче.
Всеукраїнський конкурс «ЛІДЕР ЧИТАННЯ» цього року започатковано за ініціативи Національної бібліотеки України для дітей, спеціалізованими бібліотеками України для дітей за сприянням Міністерства культури України, Української асоціації працівників бібліотек для дітей, Національної секції Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги IBBY. Завданням Конкурсу є залучення широкого загалу дітей до активної участі у культурному житті країни; почуття любові до рідної Вітчизни й поваги до кращих надбань вітчизняної та світової літератури; розвиток зацікавленості дітей у читанні завдяки «відкриттю» ними книги як результату плідної праці багатьох людей та неповторного засобу самовираження, а також стимулювання дитячих бібліотек до розробки та впровадження власних програм популяризації дитячого читання та залучення до участі у них читачів.
        За умовами  конкурсу в ньому беруть участь учні 6-7 класів, які читають книжки та є активними учасниками різноманітних бібліотечних програм підтримки читання: беруть участь у волонтерських, творчих, рекомендаційних та PR-напрямах програм читання, обговореннях книжок, зустрічах з авторами, а також позиціонують себе як постійних читачів бібліотеки — важливого в житті кожної людини місця зустрічі з книгою.




2 коментарі:

  1. Татьяна Кицик " Книга и чтение - это окошко, через которое дети видят и понимают мир и самих себя " В.Сухомлинский. І шана тим, хто через книгу допомогає нашим дітям та онукам пізнавати цей світ. Подяка працівникам дитячої бібліотеки нашого селища.

    ВідповістиВидалити
  2. Шановна пані Тетяно! Дякуємо Вам за коментар та оцінку нашої праці. А ще за таку онучку, якою можете пишатися...

    ВідповістиВидалити