пʼятниця, 20 вересня 2024 р.

Нові книги в бібліотеці


    Друзі, ділимося з вами чудовою новиною! Книжкові полички Веселинівської дитячої бібліотеки в черговий раз поповнились новими виданнями. Вже вдруге за цей рік ми придбали книги за кошти нашої громади. Дякуємо!
   Придбані книги різноманітної тематики і на будь-який смак та вік. Хто давно мріяв прочитати продовження пригод кумедної дівчинки Джуді Муді може це здійснити вже зараз. Книжки-розглядалки порадують наших найменших читайликів. Любителям тварин теж є книжкові цікавинки. А ще нові видання творів шкільної програми, детективи для читачів сташого віку тощо..
  Отже, чекаємо в бібліотеці! Беріть, читайте і насолоджуйтесь!

четвер, 19 вересня 2024 р.

Диплом переможцю!


 

  
    Вручили Диплом Анні Опружак як переможиці обласного рівня Всеукраїнського конкурсу "Лідер читання -2024".
   Тепер Аня буде брати участь разом з представниками інших областей в заходах Національної бібліотеки для дітей. Побажаємо їй удачі!

середа, 18 вересня 2024 р.

"Кольори миру" .Акція.


Долучаємось до акції творчості Миколаївської обласної бібліотеки для дітей "Кольори миру".
Кольори миру на картинах наших читачів і одночасно членів гуртка "Пластилінова ворона" Будинку дитячої творчості.
#КольориМиру #АкціяТворчості #ТворчістьДітей #ДеньМиру


четвер, 12 вересня 2024 р.

Вітаємо з перемогою!



Підсумки обласного туру Всеукраїнського конкурсу «ЛІДЕР ЧИТАННЯ – 2024»

 В обласному турі для читачів-дітей «Лідер читання – 2024» взяли участь діти, учні 5-9 класів, зареєстровані користувачі міських, районних та сільських бібліотек Миколаївської області, в тому числі ОТГ.
Кожен із учасників конкурсу мав виконати умови Програми літніх читань обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання – 2024». Вона складалася із 13 обов’язкових творчих завдань, які можна було виконувати у довільному порядку. Після виконання всіх завдань необхідно було заповнити Фінальну анкету учасника і чекати на підведення підсумків конкурсу.
Керуючись положенням про Всеукраїнський конкурс «Лідер читання – 2024» журі, розглянувши роботи учасників конкурсу, ухвалило:
Визнати ПЕРЕМОЖЦЕМ обласного рівня Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання – 2024»:
Анну ОПРУЖАК, читачку Веселинівської дитячої бібліотеки-філії.

пʼятниця, 6 вересня 2024 р.

З Днем знань!


  Як швидко пролетіло літо. Сьогодні розпочався новий навчальний рік. Хочеться, щоб він пройшов легко та успішно, без тривог та сирен.
В першу чергу, ми з глибокою вдячністю низько вклоняємось захисникам України за можливість отримувати нові знання , спілкуватися з однолітками.
У 2-В класі пройшов урок ,,Перемагає той, хто памʼятає ʼʼ. Учні відправилися у цікаву подорож рідною Україною. Виконували цікаві завдання , грали в ігри , розповідали про літній відпочинок.
  До хлопчиків та дівчаток завітали Пес Патрон та Наталя Володимирівна ( фея Книжкового замку ). Разом з гостями діти відгадували загадки, згадали українські страви , рослини-символи України.
  Щоб подякувати нашим воїнам за їхній подвиг, мужність , витримку ми вирішили провести конкурс ,,Напиши листа воїнам ʼʼ . Протягом уроку всі активно працювали і отримали від Патрона подаруночки .
 Бажаємо щоб новий навчальний рік вдалий був для нас усіх!!!!     02.09.2024


«Перемагає той, хто пам’ятає»


  «Перемагає той, хто пам’ятає»
-тема першого уроку в школі.
Веселинівська дитяча бібліотека долучилась до першого уроку учнів 5-в класу Веселинівського ліцею та їх класного керівника Оксани Юр'ївни Ларіонової. Урок було присвячено вшануванню пам’яті захисників і захисниць України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.
Насамкінець привітати з початком учбового року учнів завітав легендарний пес Патрон. На загальному фото класу можна його побачити.