вівторок, 2 червня 2020 р.

Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку «Мрійник року»


НАШІ МРІЙНИКИ.
    З 18 по 31 травня 2020 року оголошено Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку «Мрійник року» який проводився до Міжнародного дня захисту дітей, що відзначається щорічно 1 червня відповідно до Указу Президента України № 568/98 від 30 травня 1998 р. Конкурс організувала і проводила Національна бібліотека України для дітей за підтримки Української асоціації працівників бібліотек для дітей та Національної секції Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги (IBBY). Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку «Мрійник року» проводився за напрямом художньої творчості – «малюнок» з метою привернення уваги суспільства до дітей, їхніх бажань та мрій.
Конкурс проводився віртуально серед дітей до 18 років з усіх регіонів України.
Конкурсні роботи — це фотографії дитячого малюнку, зображеного у довільній живописній формі. Вони мали відображати особисту мрію дитини і могли бути виконані олівцями, пастеллю, олійними, акварельними, акриловими фарбами чи гуашшю.
     Читачі нашої бібліотеки теж намалювали свою мрію. У кожного вона особлива. Ангеліна Щербина /8 років/ мріє про прогулянки всією іх дружною сім'єю. А її сестричка Аня Опружак/10 років/ хоче подорожувати Європою, а ще мати чотирилапого вірного друга. Сподіваємось мрія кожної дитини здійсниться.



Немає коментарів:

Дописати коментар