четвер, 4 грудня 2014 р.

«Формування іміджу сучасної бібліотеки» семінар-тренінг


Мета тренінгу: Ознайомити бібліотекарів із значенням і змістом слова «імідж», визначити його роль у бібліотечній професії. Основні завдання: розкрити поняття «імідж», охарактеризувати його основні складові; ознайомити з технологіями створення іміджу; визначити сторони зовнішньої та внутрішньої привабливості людини; формування інтересу до створення власного позитивного іміджу; спільне визначення його ролі у бібліотечній професії. Проводили тренінг заступник директора Веселинівської ЦБС по роботі з дітьми Г.Ф.Сєвач та завідуюча методико –бібліографічним відділом Веселинівської ЦДБ Л.Т.Токар. В програмі – міні-лекції на теми «Основні складові іміджу бібліотеки» та «Сучасний бібліотекар : професіонал та особистість», груповий тренінг з елементами гри «Питання культури спілкування в бібліотеці», рольова гра «У бібліотеці», конкурс –гра «Самий – самий-самий …БІБЛІОТЕКАР».
Слід зауважити, що всі учасники заходу – бібліотекарі Веселинівської ЦБС, проявили неабиякі акторські здібності під час рольових ігор та конкурсів. Конкурс-гра «Самий –самий-самий …БІБЛІОТЕКАР» дала можливість виявити ставлення бібліотекарів один до одного, а також таємним голосуванням визначити серед колег «Міс чуйність», «Міс толерантність» та «Міс інтелектуальність». Ці титули і відповідні дипломи отримали бібліотекарі О.О. Ішутко /Катеринівська б/ф/, Л.Б. Стефанишина /Варюшинська б/ф/, О.М.Самофалова /Градовська б/ф/.
Наприкінці заходу всі його учасники обмінялись досвідом і висловили свої думки стосовно даного тренінгу.























































































На фото:

ведучі тренінгу

заступник директора Веселинівської ЦБС по роботі з дітьми Г.Ф.Сєвач та завідуюча методико –бібліографічним відділом Веселинівської ЦДБ Л.Т.Токар.







Немає коментарів:

Дописати коментар