пʼятницю, 30 березня 2018 р.

Відкриття Тижня дитячого читання

   Щороку навесні дитячі бібліотеки України проводять Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Урочисте відкриття тижня  у Веселинівській дитячій бібліотеці проходило в Веселинівському Будинку культури. На нього завітало майже 300 учнів 3-6 класів Веселинівської ЗОШ, Веселинівської гуманітарної гімназії, а також учні Михайлівської та Зеленівської шкіл. 
Свято відкрила завідуюча Веселинівської дитячої бібліотеки Г.Ф.Сєвач. Вітали дітей із святом книги гості свята - Т.А.Жайворонок -директор Миколаївської обласної бібліотеки, Л.Я.Чижова -дитяча письменниця, Г.М.Кожушко -головний спеціаліст Миколаївського обласного управління культури, національностей та релігії, В.Б.Заворотній - начальник відділу з питань культури та туризму Веселинівської селищної ради.  
 Далі діти подивились інтерактивну виставу "Пригоди Катерини у Казковій країні" підготовлену бібліотекарями Миколаївської обласної дитячої бібліотеки. Це було веселе, театралізоване дійство з конкурсами, загадками, персонажами відомих дитячих літературних творів, піснями. Музичні номери для вистави готували веселинівські дитячі колективи - вокальний ансамбль "Весняночка" /керівник Н.С.Бойчук/, танцювальний колектив "Прайд"  керівник Н.М.Нагіна/ , та солістка Веселинівської музичної школи Катя Чепка / керівник Р.К.Чаленко/. А ще по закінченні вистави діти мали змогу поспілкуватися з письменницею Л.Я.Чижовою та зробити спільне фото на пам'ять.
 

    На відео з 0.53 хв. можна подивитись урочисте відкриття Тижня у Веселинівській дитячій бібліотеці, що проходило в Веселинівському Будинку культури за участі працівників обласної дитячої бібліотеки













Немає коментарів:

Дописати коментар