пʼятницю, 1 липня 2016 р.

"Пластиліновий живопис". Виставка в бібліотеці.


 Протягом тижня читачі нашої бібліотеки мали  змогу знайомитись з виставкою робіт членів гуртка "Пластиліновий живопис" Веселинівського Будинку дитячої творчості. Презентацію виставки провела директор Веселинівського Булинку Дитячої творчості І.В.Павлюк. Вона розповіла, що пластилінографія - це один з видів мистецтва,що з'явився порівняно недавно. Це жанр створення ліпних картин з пластиліну. Гуртківці "Пластилінового живопису" створюють справді неповторні та незабутні шедеври під керівницвом Н.В.Майстренко. У травні місяці до Веселиново завітала знімальна група з ведучою "ТМ" Неллі Толмач для зйомок програми про талановитих веселинівських дітей. Гуртківці демонстрували свої картини, розповідали звідки беруть теми та сюжети для творів. А глядачі Миколаївщини, сподіваємось, отримали справжнє естетичне задоволення від споглядання робіт юних майстрів.
Слід зауважити, що всі без виключення члени гуртка "Пластиліновий живопис" є активними відвідувачами та читачами Веселинівської Дитячої бібліотеки.
Ось деякі з робіт представлених на виставці, але фотографія не здатна передати всю неповторність та красу цих творів мистецтва створених руками наших дітей.
 

 



Немає коментарів:

Дописати коментар