четвер, 30 червня 2016 р.

Креативні ідеї професійної творчості працівників бібліотек, що обслуговують дітей.

29 червня Веселинівська бібліотека для дорослих та Веселинівська дитяча бібліотека організували та провели для бібліотекарів Веселинівської ЦБС захід -творча лабораторія "Бібліотека як соціокультурний центр місцевої громади". В рамках заходу бібліотекарі Веселинівської дитячої бібліотеки провели ярмарку інновацій на тему "Діапазон ідей і практик. Креативні ідеї професійної творчості працівників бібліотек, що обслуговують дітей." 
Бібліотекарі Веселинівської ЦБС мали змогу ознайомитись з інноваційними ідеями бібліотек Миколаївської області, що були представлені на обласній скайп-майстерні -2016 року. Більш детально ознайомитись з цими інноваційними ідеями усім учасникам запропоновано на офіційному сайті Миколаївської обласної бібліотеки для
дітей з метою самостійного ознайомлення з ними  та обрання для себе ідей для подальшої їх реалізації на місцях  до листопада 2016 року. В листопаді місяці відбудеться представлення звітів про впровадження ідей  та їх обговорення . А також презентація учасниками заходу власних ідей. Під час обговорення буде визначено кращі ідеї.
   

Немає коментарів:

Дописати коментар