четвер, 12 травня 2016 р.

"Ми - українці!" .Обласний творчий огляд.

Валя Ломаченко -переможець конкурсу.
   Підведено підсумки районного туру обласного творчого огляду "Ми - українці!". В конкурсі взяли участь 48 читачів-дітей із 16 бібліотек Веселинівської ЦБС. В номінації "Омріяна Україна очима дітей" на конкурс було надіслано 86 робіт. За напрямком "Літературна творчість" переможцем стала Місюкевич Світлана /Катеринівська с/б/, відповідно друге і третє місце заняли Паюл Віктор /Градовська с/б/ та Ковальова Альона /Покровська с/б/ за вірші про Україну та АТО.
Читачка Веселинівської РДБ Валентина Ломаченко стала переможцем за напрямком "Декоративно-прикладне та образотворче мистецтво" за картину створену в техніці  пластилінографіки "Українці". Друге місце поділили між собою Деркач Катерина за композицію "Моя прекрасна Україна"/Михайлівська с/б/ та Горбенко Ганна за  ляльки- саморобки "Українець та українка"/Кудрявцівська м/б/.Третє місце у Тимощук Вікторії за серію малюнків "Моя Україна".
 Роботу учасників конкурсу оцінювало журі в складі : 
-голова журі - Левченко С.В. -директор Веселинівської ЦБС 
-члени журі - Цетнарська Л.В. - зав. відділом обслуговування Веселинівської РДБ, Токар Л.Т. - зав. методико-бібліографічним відділом та Гончаренко Н.В. - бібліотекар РДБ.








Немає коментарів:

Дописати коментар