четвер, 22 серпня 2024 р.

Людмилі Чижовій - 85!

 
  Долучаємось до всіх привітань на адресу нашої улюбленої миколаївської письменниці Людмили Чижової з нагоди 85-річчя. Дякуємо Вам за творчість, що радує та надихає Поетичні рядки Людмили Яківни – це цвіт української душі, що буйно квітне на сторінках її творів. Ми бажаємо, аби джерела її творчості ніколи не обміліли, а натхнення супроводжувало у кожному моменті життя. Бажаємо довгих років щасливого життя, миру, злагоди, міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових творчих злетів і здійснення усіх мрій!














 Долучаємось до всіх привітань на адресу нашої улюбленої миколаївської письменниці Людмили Чижової з нагоди 85-річчя. Дякуємо Вам за творчість, що радує та надихає.
Поетичні рядки Людмили Яківни – це цвіт української душі, що буйно квітне на сторінках її творів. Ми бажаємо, аби джерела її творчості ніколи не обміліли, а натхнення супроводжувало у кожному моменті життя. Бажаємо довгих років щасливого життя, миру, злагоди, міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових творчих злетів і здійснення усіх мрій!
 





  
















Немає коментарів:

Дописати коментар