четвер, 29 лютого 2024 р.

Березневий літературний глобус/По творчості Кейт ДіКамілло, С.Поволяєвої та М. Морозенко/

Березневий літературний глобус.
Це захід з циклу "Письменники - ювіляри 2024 року".
Учасники заходу - учні 3-г класу та їх вчителька Л.В.Кирилова. В режимі онлайн діти слухали розповідь про життєвий та творчий шлях письменниць - ювілярок березня. Це улюблені автори дитячих книжок Марія Морозенко (55 років)
Світлана Поваляєва (50 років)                               та Кейт ДіКаміло (60 років).
А ще під час заходу бібліотекар провела літературну подорож сторінками книги М.Морозенко "Найвірніші" про історії найдивовижніших собак, що зворушують до сліз, надихають, роблять нас світлішими та чуйнішими, книги С.Поваляєвої "Вруум-чарівник", де разом із синами авторки та виноградним слимачком можна потрапити у дивовижний світ пригод , книги

К.ДіКамілло "Завдяки Вінн-Діксі", історія про кумедного песика та дівчинку, які подружилися у важкий для обох момент. "Пригоди мишеняти Десперо», де хоробре і рішуче маленьке мишеня вирушає на героїчні пошуки ,намагаючись врятувати принцесу Горошинку, та "Пригоди свинки Мерсі (Невигадані історії про доброту). Це книжка про велику любов, коли тебе люблять просто тому, що ти — це ти, навіть якщо ти поросятко з єдиною думкою в голові, чим би ще поласувати!
Всі ці книги об'єднує одна тема - любов до братів наших менших-тварин.


Немає коментарів:

Дописати коментар