середа, 1 грудня 2021 р.

Толерантність врятує світ


    Міжнаро́дний день  толерантності— свято, яке відзначається 16 листопада в усьому світі. Його запровадили у 1995 році за рішенням ЮНЕСКО. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості. У ній йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, сексуальної орієнтації, етносу або кольору шкіри. Ці принципи закріпили у Загальній декларації прав людини, що проголошує неприйняття усіх форм дискримінації, недопущення геноциду і покарання за нього.
    Толерантність врятує світ.
    Сьогодні з учнями 9-б класу Веселинівської ЗОШ бібліотекарі говорили про толерантність. тобто про любов, прощення і терпіння один до одного. Діти брали участь в вікторині, рольових іграх, познайомились з художньою літературою, що показує важливість порозуміння між людьми. А ще таємним голосуванням самі учні назвали самого толерантного однокласника - Володимира Стояна.
Дякуємо класному керівнику 9-б класу Олені Василівні Волкомор за активну співпрацю з бібліотекою в організації різноманітних виховних та пізнавальних заходів.




Немає коментарів:

Дописати коментар