четвер, 17 червня 2021 р.

Методичний день бібліотекарів Веселинівської ОТГ.


    Методичний день "Залучаємо дитину до бібліотеки:секрети новотворчості в умовах карантину та виходу з нього"
    В прогармі Дня відбулась професійна сесія за участі працівників Миколаївської обласної бібліотеки для дітей О.ЇЄ.Голосної - зав. відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1 – 4 класів та В.С.Тарасової -бібліотекаря відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів . Вони виступили з відеопрезентаціями на тему "Промоція книги і читання у сучасному форматі: огляд онлайн активностей Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В.О. Лягіна"
   "Нові форми роботи по залученню дітей до бібліотеки та читання як вимога часу" - такою була тема консультації завідувачки Веселинівської дитячої б/ф Г.Ф.Сєвач. М.Стоян - методист КЗ ПБ Веселинівської селищної ради провела аналіз участі бібліотек у читацьких конкурсах . За підсумками Всеукраїнського конкурсу дитячого еко малюнка «Книга і діти, екологія і світ» були вручені бібліотекарям Михайлівської, Миколаївської та Новосвітлівської б/ф дипломи переможців обласного туру для подальшої передачі авторам малюнків.
  Далі ідеями з власного досвіду роботи по колу ділилися бібліотекарі Н.В.Вдовиченко /Покровська б/ф /, О.Г.Горбенко /Токарівська б/ф/ та Л.Д.Вандяк /Ставківська б/ф/.
Методичний день пройшов продуктивно у діловій, робочій атмосфері.







Немає коментарів:

Дописати коментар