пʼятниця, 11 грудня 2020 р.

Дарунок від видавництва ДІПА.


   Сьогодні бібліотекарі та читачі Веселинівської дитячої бібліотеки безкінечно вдячні видавництву ДІПА за такий дуже гарний подарунок : книжки Володимира Нікітенка "Нікчеми" та "Крадій спогадів". Ці книги надзвичайно цікаві і кумедні. Навіть дорослим буде цікаво їх читати, а діти, скоріше всього,будуть від них в захваті. Вони великі, яскраві, з великою кількістю чудових кольорових малюнків. А історії, описані в них, неординарні і захоплюючі.
"Нікчеми"-це фантастична історія про хлопчика з 2520 року, який разом ще з двома хлопцями переноситься в Середньовіччя. Хлопці зустрінуть на своєму шляху ще багато цікавих персонажів, таких як таємничий і зловісний Алхімік, кухар Апетито-де-Проппало, винахідник Рукадуппо, інквізитор Мерзотто, кат Екзекуццо та інших.
"Крадій спогадів" — дитяча казка про боротьбу сміливих дітлахів з таємничим Згадкожером, заради повернення друзів, їх спогадів та рідної землі.
    ДІПА (видавництво) створено у 2016 році в Києві Павлом Белянським і Дмитром Вохмяніним. Головним напрямком діяльності є видання сучасної української літератури. Зокрема, ДІПА займає одну з ключових позицій у ніші ветеранської літератури про російсько-українську війну. Також має у своєму асортименті дитячі книги і перекладні видання іноземних авторів.





Немає коментарів:

Дописати коментар