четвер, 27 серпня 2020 р.

Особливості роботи бібліотек в обмеженому режимі під час карантину.

    27 серпня відбувся методичний день для працівників бібліотек КЗ «Публічна бібліотека» Веселинівської селищної ради, в якому взяли участь
Розпочався захід з виступу начальника управління освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту Веселинівської селищної ради Павлюк Інни Василівни, яка привітала колектив бібліотеки, зупинившись на деяких питаннях подальшої спільної роботи. Традиційним та приємним був подарунок від Інни Василівни бібліотеці – книги сучасних українських авторів.
    Було обговорено форми роботи бібліотек в обмеженому режимі під час карантину. Для бібліотекарів був проведений майстер – клас по виготовленню символічного соняшника до Всеукраїнської акції пам’яті «Сонях», яка відбудеться 29 серпня 2020 року та присвячена захисникам України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Кожна людина зможе долучитися до акції хвилиною мовчання.
    Також відбулася презентація нової книги «З любов’ю до рідного краю: населені пункти Веселинівщини» автором Ніною Денисюк. З трепетом та любов’ю Ніна Іванівна розповідала про своє нове, 45- е видання, в яке вклала душу та багато праці. Автор також висловила подяку бібліотекарям за допомогу в зборі окремої інформації при написанні книги. Нові книги автора, придбані за кошти місцевого бюджету, отримає кожна бібліотека нашої громади та зможе рекомендувати її своїм користувачам.
 
 


Немає коментарів:

Дописати коментар