пʼятниця, 28 лютого 2020 р.

Творчий звіт КЗ "Публічна бібліотека" Веселинівської селищної ради «Бібліотека-громада: відкритий простір»

    Звіт бібліотеки - це гарний привід згадати всі ті здобутки і надбання, що стали нагородою за сумлінну працю в минулому році та зрозуміти в якому напрямку бібліотеці рухатися далі.
28 лютого фахівці Веселинівської дитячої бібліотеки-філії взяли участь у звіті КЗ "Публічна бібліотека" Веселиніської селищної ради перед громадою. 
     Відкрив цей захід начальник відділу з питань культури та туризму Заворотній В. Б., який побажав фахівцям бібліотеки ентузіазму, натхнення, нових ідей в роботі. Селищний голова Румянцев О.В. та перший заступник селищного голови Свердан. В.Г. у своїх виступах відзначили позитивні сторони в діяльності бібліотек та побажали нових досягнень.
    Що пропонує цікавого бібліотека? Які заходи відбуваються в її стінах? Про це всім присутнім розповіла директор Публічної бібліотеки Токар Л.Т. Своїми напрацюваннями та успіхами поділилася завідувач Веселинівської дитячої бібліотеки – філії Сєвач Г. Ф.
     Серед виступаючих були партнери та активісти бібліотеки, читачі.Під час звіту присутнім дарували свої пісні учасники художньої самодіяльності Веселинівського Будинку культури. А бібліотекарі Дитячої бібліотеки порадували присутніх гумористичною сценкою "Дві кумасі".

 
 


Немає коментарів:

Дописати коментар