пʼятницю, 18 січня 2019 р.

Нескінчені несподіванки життя .


Презентація книги "Я завжди писатиму у відповідь"
В Веселинівській Дитячій бібліотеці стало традицією долучати до пропаганди книги та читання батьків наших читачів а також веселинівських книголюбів.Цього разу нову книгу учням 9-го класу Веселинівської гуманітарної гімназії презентувала методист Будинку дитячої творчості та любитель читання Наталія Вікторівна Майстренко. Вона завжди цікавиться новою літературою  жанру янг-едалт, тобто літературою рекомендованою для читання дорослих та підлітків. Книга "Я завжди писатиму у відповідь"/автори К. Алифиренка, М. Ганда, Л. Уелч/ вразила її своїм незвичним сюжетом і вона поділилася своїми враженнями з учасниками заходу.Роман засновано на реальних подіях, зокрема, на історії дружби американської дівчинки та африканського хлопчика. Мова йде про двох підлітків -- американку Кейтлін та зімбабвійця Мартіна, -- які познайомилися завдяки листуванню, під час котрого дуже здружилися, ділячись один з одним своїми переживаннями та проблемами на папері протягом шести років активного переписування.Структурно роман складається із глав, які нагадують щоденникові записи і Кейтлін, і Мартіна, по черзі.
 Ця книга дарує неймовірну віру у те, що ми здатні на багато більше, ніж підозрюємо, що у нас є багато нерозтраченої любові, розуміння та щирості, якими варто ділитися, з тими, хто важливий для нас.
  Наталія Вікторівна  вела розповідь про книгу у формі діалогу з учасниками заходу. Дітям було запропоновано відчути себе героями книги і змоделювати свої вчинки і поведінку в тій чи іншій ситуації в яку потрапляли Кейтлін та Мартін. 
 Насамкінець завідуюча Г.Ф. Сєвач поінформувала учасників заходу про інші новинки літератури для підлітків.
 





Немає коментарів:

Дописати коментар