пʼятницю, 21 грудня 2018 р.

Лідер читання. Підведено підсумки конкурсу

Підведено підсумки обласного туру Всеукраїнського конкурсу «ЛІДЕР ЧИТАННЯ». Сьогодні бібліотекарі Веселинівської дитячої бібліотеки вручили переможцю районного туру конкурсу учениці 7 класу Веселинівської гуманітарної гімназії Брагар Софії переданий з обласної бібліотеки для дітей диплом та книги в дарунок.
Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім. В. О. Лягіна спільно з управлінням культури, національностей та релігій Миколаївської обласної державної адміністрації протягом квітня – вересня ц.р. проводила обласний тур для читачів-дітей «ЛІДЕР ЧИТАННЯ» (в рамках Всеукраїнського конкурсу «ЛІДЕР ЧИТАННЯ»)
Кожен учасник представив на розгляд журі портфоліо і презентацію самого себе як лідера читання, а це більше 20 конкурсних робіт з бібліотек 14 районів та м. Миколаєва. Юні читачі демонстрували свою майстерність, творчо поєднуючи показ і розповідь у презентації своїх досягнень на ниві дитячого читання, активну участь у культурному житті бібліотеки.
Обласна бібліотека для дітей ім. В. О. Лягіна щиро вітає всіх учасників конкурсу та висловлює подяку бібліотекарям - організаторам конкурсу на місцях.


Немає коментарів:

Дописати коментар