вівторок, 11 грудня 2018 р.

У нас в гостях Ангеліна Кріхелі

Результат пошуку зображень за запитом "крихели ангелина"
        11 грудня 2018 року в гості до читачів Веселинівської дитячої бібліотеки завітала миколаївська письменниця Ангеліна Кріхелі в рамках благодійного новорічного літературного туру по бібліотеках Миколаївської області.
         Ангеліна Кріхелі - автор книжок для дітей "Найденыш", "Как котенок правду искал", "Спасти Кощея", "Королевство Диабетия" тощо. Після виходу кожної книги Ангеліна Кріхелі проводить значну благодійну роботу: благодійні зустрічі з читачами, подарунки дітям з дитячих будинків сімейного типу тощо.
           Зустріч з учнями 4-в та 4-г класів Веселинівської ЗОШ проходила без перебільшення в атмосфері теплоти, довірливості і порозуміння. А.Кріхелі спілкується з дітьми на рівних. Вона знайомить із своєю творчістю не шляхом монологу, а дружнього діалогу з дітьми, де кожна дитина може відчути, що в силах і може допомогти тому, кому зараз сумно і самотньо. Письменниця приділила багато уваги важливості книги та читання в житті кожної людини. Далі були запитання від учасників заходу і відповіді від гості. Запитання були інколи неочікувані і навіть зовсім дорослі. Час пролетів непомітно.І закінчилось все невеличкою фотосесією на згадку про зустріч та автографами А.Кріхелі на подарованих дітям книжках та плакатах.
 
 




Немає коментарів:

Дописати коментар