вівторок, 28 серпня 2018 р.

Сучасні форми та методи залучення до читання та бібліотеки


 

          Кредо бібліотекарів – постійно навчатися та удосконалюватися, бути постійно корисним своїй громаді. 28 серпня у «Публічній бібліотеці» відбувся семінар для працівників КЗ «Публічна бібліотека» Веселинівської селищної ради. Відкрила захід директор бібліотеки Токар Л.Т., яка і позначила основну тему «Сучасні форми та методи залучення до читання та бібліотеки».
          Цікавою була доповідь бібліографа Кузьміної О.М. «Книга. Читання. Бібліотека: рейтинг популярності», підготовлена з метою визначення ролі бібліотек в житті користувачів та з’ясування напрямів діяльності закладів культури в задоволенні духовних потреб громадян.
         З задоволенням всі учасники заходу переглянули та прослухали цікаву та змістовну скап-презентацію «Бібліотека – креативний простір для підлітків» відЧмельової Ганни Леонідівни – зав. відділом обслуговування учнів 5-9 кл. Миколаївської ОДБ ім. В.Лягіна. Вона поділилася досвідом своєї бібліотеки та звернула увагу на необхідність більш активного використання в своїй роботі сучасних та інноваційних форм роботи з дітьми та підлітками.
       Завершився семінар круглим столом, за яким бібліотекарі обмінялися цікавими методами та технологіями залучення до читання в бібліотеках ОТГ.


        

Немає коментарів:

Дописати коментар