суботу, 28 квітня 2018 р.

День фахівця

"Соціальне партнерство як фактор успіху бібліотеки"


      Під такою назвою 26 квітня 2018 року відбувся день фахівця для працівників КЗ «Публічна бібліотека» Веселинівської селищної ради.Відкрила захід– директор бібліотеки Токар Л.Т. Завідувач Дитячою біббліотекою-філією Сєвач Г.Ф. презентувала досвід співпраці з партнерами бібліотеки та надала рекомендації з даного питання. Не менший інтерес викликала презентація №Бібліотека+соціальне партнерство = успіх" з досвіду роботи Славич К.Е. -бібліотекаря Порічанської бібліотеки-філії.

Не новою в роботі бібліотеки є співпраця з Центром надання соціальних послуг. Бібліотекар відділу обслуговування Веселинівської Центральної бібліотеки Гордович Л.М. та бібліотекар Токарівської бібліотеки-філії Горбенко О.Г. розповіли про заходи в рамках Університету Третього віку.
Під кінець семінару всі учасники прийняли участь в «круглому столі» «Партнери та бібліотека: результативна співпраця в інтересах громади». Присутні поділилися своїм досвідом і новими креативними ідеями щодо покращення бібліотечно-інформаційного обслуговування та надання якісних послуг громаді.Із задоволенням бібліотекарі отримали подарунки - настольні ігри для своїх маленьких читачів від спонсора ФГ "Горизонт" під керівництвом Янковського Андрія Андрійовича.


























    


Немає коментарів:

Дописати коментар