середу, 25 квітня 2018 р.

День читання «Дитина- дзеркало родини"

    З метою відродження традицій сімейного читання Веселинівська Дитяча бібліотека взяла участь в обласній літературній акції «День сімейного читання «Дитина- дзеркало родини»», присвяченої 100-річному ювілею українського письменника, педагога В.Сухомлинського. 25 квітня згідно розробленої програми Дня читання бібліотека провела ряд масових заходів в різних форматах за участю дітей, батьків, громадськості. День 25 квітня було оголошено Днем відкритих дверей . Батьки читачів-дітей мали змогу ознайомитись з діяльністю бібліотеки, новинками дитячої літератури, переглянути відео створені бібліотекарями, дізнатись про плани на майбутнє.


 Учні 7б класу Веселинівської гуманітарної гімназії в флешмобі «Педагог з великої літери», запрошували всіх відвідувачів бібліотеки доєднатись до участі в Дні читання. 
«Великий добротворець» - пізнавальна година для учнів 5-6 класів передбачала активну участь дітей. Вони переглянули відео про життєвий шлях В.Сухомлинського та розгадували кросворд «Людина» за його творчістю. Учні 8-а класу взяли участь в диспуті «Людина починається з добра».Літературну мандрівку за казками В.Сухомлинського «У кожній казці- мудрості перлина» здійснили учні 3-в класу Веселинівської ЗОШ. Бібліотекар читала дітям повчальні оповідання письменника, а потім обговорювали прочитане. А ще учасники заходу приготували міні-інсценівки за оповіданнями «До діда Федора по лопату», «Що таке щастя». 
 
 
        В Дні читання взяли участь бібліотеки Веселинівської ЗОШ та Веселинівської гуманітарної гімназії.

Немає коментарів:

Дописати коментар