вівторок, 13 березня 2018 р.

Звіт перед громадою


   13 березня КЗ «Публічна бібліотека» Веселинівської селищної ради та Веселинівська ЦБС звітували про свою роботу за минулий рік перед громадою. На звіт за 2017 рік були запрошені представники влади та місцевого самоврядування, депутати Веселинівської селищної і районної ради та старости округів, спонсори і партнери бібліотек, читачі та всі ті, хто любить книгу та активно співпрацює з бібліотекою. 
      Веселинівська дитяча бібліотека як складова КЗ «Публічна бібліотека» Веселинівської селищної ради теж звітувала про свою роботу. Перед присутніми із словами подяки та побажаннями подальшої співпраці виступила завідуюча бібліотеки Г.Ф.Сєвач, а також представила відеозвіт Веселинівської дитячої бібліотеки "Бібліотека для громади, громада для бібліотеки". Були вручені подяки спонсорам та друзям дитячої бібліотеки: Ткачу В.П. за участь в патріотичному вихованнї підростаючого покоління, Свердан С.І. - за спонсорську допомогу бібліотеці, Чепкій Т.І. за пропаганду здорового способу життя серед дітей, Вікол Т.В. - за допомогу бібліотеці в пропаганді народних традицій, а також Кайко Т.О. за участь в акції бібліотеки "Подаруй бібліотеці нову книгу".
З теплими словами підтримки та високої оцінки діяльності бібліотек виступили: перший заступник Веселинівського селищного голови – Свердан В. Г., голова райради – Загорулько О.М., начальник відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Веселинівської селищної ради – Павлюк І.В., голова районної організації волонтерів Донченко М.М., веселинівці - Ткач В.П., Лещенко Т.М., Бращенко Л.М., тощо.
Захід проходив в теплій і невимушеній атмосфері
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар