пʼятницю, 17 листопада 2017 р.

Друзі бібліотеки


    Таїса Василівна Вікол частий гість в Веселинівській дитячій бібліотеці.Бібліотекарі запрошують її на масові заходи по народознавству та травознавству. Таїса Василівна з дитинства цікавиться лікарськими властивостями трав, що передалось їй від батька і бабусі. Значно пізніше, уже в зрілому віці стала цікавитись звичаями та традиціями українського народу. Зібрала і видала  завдяки обласній юнацькій бібліотеці  збірку "Легенди Веселинівщини".
 Сьогодні Таїса Василівна подарувала дитячій бібліотеці обереги -ляльки-мотанки, а такох декілька книжок по народознавству.





1 коментар:

  1. Моя мама - звичайна незвичайна жінка.
    З довгим волоссям, натрудженими руками і енциклопедичними знаннями стосовно української культури та лікарських рослин.
    Вона постійно в русі, точніше на велосипеді. Десь мчить, бо не може сидіти вдома. Постійно щось вигадує і щось планує.
    Проживає в смт. Веселинове і порушує всі уявлення стосовно одноманітного сільського життя. Влаштовує майстер-класи по плетінню вінків, організовує свято Івана-Купала і входить до читацького клубу районої бібліотеки. Доречі, в клубі не тільки книжки читають, а й подорожують Україною. І тут як в тому кіно про Шуріка «Кто на цементный завод? Я!»
    З останніх маминих ідей - піти на комп’ютерні курси, щоб вшурупати (пряма мова) як користуватися ютюб.
    Також прохання до мене, подарувати новий телефон з камерою. Але я правда не знаю, чи є такий невбиваємий, щоб можна було заливати водою і йому нічого не було.
    Також мама поприсила написати пост в фб і тягнути всіх причетних до підвищення пенсії, дізнатися їх адреси і надіслати їм назад 150 грн)
    Хоче новий велосипед, як в серіалі Pacific Blue з чотирма спицями і звичайно онуків.

    ВідповістиВидалити