суботу, 28 жовтня 2017 р.

Популяризація української книги: традиції та новації.



Під такою назвою відбулось засідання лабораторії творчої майстерності бібліотекарів Веселинівської ЦБС та бібліотекарів веселинівського к/з "Публічна бібліотека". Відкрила захід директорВеселинівської ЦБС С.В.Левченко, яка наголосила на важливості  ролі української  літератури у вдосконаленні інтелектуального, духовного, морально-етичного стану українського суспільства.
М.К.Жорж, методист ЦБС, виступила з аналізом "Популяризація української книги , отриманої бібліотеками Веселинівщини, в рамках обласної Програми підтримки вітчизняного книговидання, книгорозповсюдження та популяризації української книги у Миколаївській області".
Бібліотекар Варюшинської бібліотеки-філії Л.Б.Стефанишина ознайомила присутніх з матеріалами обласного семінару для бібліотекарів Миколаївської ОБЮ "Бібліотека- центр національно-патріотичного виховання молодих громадян України".
Завідуюча Веселинівської дитячої бібліотеки Г.Ф.Сєвач виступила з новинками української  літератури, а також зупинилася на формах і методах популяризації української дитячої книги, де особлива увага була приділена інноваційним формам роботи.
Досвідом роботи з популяризації сучасної української літератури поділилися бібліотечні працівники О.М. Самофалова /Градовська б/ф/, О.Я.Красножон /Новосвітлівська б/ф/, З.А.Синиця /Нововоскресенська б/ф./.
На завершення бібліотекар Токарівської б/ф О.В.Горбенко презентувала відеофільм про поїздку в місто Чигирин "Веселинівські бібліотекарі подорожують"





Немає коментарів:

Дописати коментар