пʼятниця, 31 березня 2017 р.

Звіт перед громадою


Щороку звітуючи перед громадою про здійснену роботу, бібліотекарі Веселинівщини виступають на виконкомах сільських рад, шкільних батьківських зборах, громадських слуханнях. Так 31 березня відбувся звіт Веселинівської ЦРБ та Веселинівської РДБ «Бібліотека – територія громади» перед громадою Веселинівщини. Серед запрошених на захід були представники органів місцевої влади, депутати райради та об’єднаної територіальної громади (ОТГ) – заступник голови райради Загорулько О.М., заступник голови Веселинівської ОТГ Долгокерова І.О., завідувач сектору культури, національностей та релігій Веселинівської РДА Заворотній В.Б., депутати –Раду Т.П. , Граненко О.М., Луценко Ж..П., Рудак О.М., Гончарова В.Г., Горбачик Л.В. та ін.. Присутніми були і наші партнери ,бібліотекарі філій та читачі, всі, кому не байдужа доля бібліотек.
Директор Веселинівської ЦБС Левченко С.В.презентувала досягнення бібліотек системи, розкривши всі напрямки діяльності за 2016 рік. Сєвач Г.Ф. – заступник директора по роботі з дітьми, виступила з відео презентацією роботи районної дитячої бібліотеки. Для присутніх було продемонстровано нові форми популяризації книги та бібліотеки - буктрейлери, букслем та відеофільми, які стали переможцями у обласних професійних конкурсах.
На завершення з словами підтримки та побажання подальшої творчої праці виступили заступник голови Веселинівської ОТГ Долгокерова І.О., завідувач сектору культури, національностей та релігій Веселинівської РДА Заворотній В.Б., депутат ОТГ Граненко О., голова районної ради ветеранів Донченко М.М. та активний читач бібліотеки Короленко .
До уваги учасників заходу було представлено видавничу продукцію бібліотек та портфоліо бібліотечних заходів.

Немає коментарів:

Дописати коментар