середу, 16 листопада 2016 р.

День читання "Читай - пізнай свій рідний край"



  15-го листопада на виконання розпорядження голови Миколаївської облдержадміністрації від 29.01.2016 року №26 "Про оголошення 2016 року на Миколаївщині роком ювілеїв літераторів -краян" працівники Веселинівської РДБ організували і провели цілий ряд заходів. Для учнів 4-х класів Веселинівської ЗОШ було проведено годину краєзнавчої літератури "Барвисте сузір"я письменників-краян" присвячену творчості Миколи Вінграновського та Спиридона Черкасенка.
 Літературний рейд до читачів Ставківської та Широколанівської бібліотек-філій присвячений творчості письменників-ювілярів здійснила заст. директора по роботі з дітьми Г.Ф.Сєвач.
Учасники заходу -учні 5-6 класів Ставківської ЗОШ.
Спільно з бібліотекарем Ставківської б/ф Л.Д. Вандяк для читачів 5-6 класів було проведено літературний журнал "Передчуття любові і добра". Теми сторінок журналу були наступними :
  -"2016 рік -рік ювілеїв літераторів-краян на Миколаївщині",
-  "Микола Вінграновський : дотик словом"
- "Спиридон Черкасенко - письменник і патріот".
З бібліотекарем Широколанівської б/ф Н.М.Комлєвою
Учні 5-го класу Широколанівської школи-інтернату -учасники
поетичного марафону.
 Г.Ф.Сєвач організували та провели поетичний марафон "Поезія рідного краю". Вихованці 5-7 класів Широколанівської школи -інтернату читали вірші Миколи Вінграновського, Спиридона Черкасенка, Валерія Бойченка, Анатолія Харлановича тощо..


Немає коментарів:

Дописати коментар