суботу, 29 жовтня 2016 р.

Бібліотека сьогодні: створюємо новий образ

28 жовтня працівники бібліотек Веселинівської ЦБС прийняли участь у Дні професійного спілкування «Бібліотека сьогодні: створюємо новий образ». Директор ЦБС Левченко С.В. підняла питання передплати періодичних видань для бібліотек-філій і залучення додаткових коштів та підвела підсумки районного конкурсу професійної майстерності  «Краща емблема Веселинівської ЦБС». Переможцями конкурсу визнано бібліотекарів Самофалову О.М. (Градівська б/ф), Красножон О.Я. (Новосвітлівська б/ф), Мендус М.Г. (Зеленівська б/ф).
Перед учасниками заходу виступила з цікавим повідомленням заступник  директора Веселинівської ЦБС Сєвач Г.Ф., яка відвідала обласний круглий стіл «Соціальні функції дитячого читання в сучасному суспільстві» (ОДБ ім..Лягіна). Галина Федорівна поділилася приємними новинами: Веселинівська РДБ зайняла І місце в обласному творчому огляді «Ми – Українці» до 25-річчя незалежності України в номінації «Усі ми діти твої, Україно!» та ІІІ місце в обласному медіа конкурсі на кращу соціальну відеорекламу «Діти з книгою та бібліотекою відкривають світ» за електронний медіа продукт «Книга робить нас кращими».
Також І місце в обласному творчому огляді «Ми – Українці» в номінації «декоративно-прикладне мистецтво», вікова категорія 11-14 років, зайняла Деркач Катерина, читачка Михайлівської бібліотеки-філії за роботу «Стежка до рідного дому».
Бібліотекар відділуобслуговування ЦРБ Юсипей О.О.поділилася інформацією про обласний семінар «Бібліотека і молодь: пошук ідеальної моделі» (ОБЮ), який відвідала заздалегідь.
З презентацією нової книги краєзнавчої тематики Валентини Ярової та Олександра Задвірного «Трихати – село над Бугом», подарованої авторами Веселинівській ЦРБ, виступила  завідуюча методико-бібліографічного відділу  ЦРБ Токар Л.Т.  

Немає коментарів:

Дописати коментар