четвер, 15 вересня 2016 р.

День читання "Читай - пізнай свій рідний край"

15 вересня наша бібліотека провела День читання присвячений життю і творчості поета Анатолія Харлановича(1936-2008), письменника-педагога Адріана Топорова(1891-1984),української письменниці Дніпрвої Чайки(1861-1927), миколаївської поетеси Катерини Голубкової(1946 р.н.).
 

 

 

 
День читання "Читай - пізнай свій рідний край" став справжнім літературним марафоном присвяченим творчості літераторів-краян. В заході взяли участь майже 100 учнів 7-8 класів Веселинівської ЗОШ. Учні знайомились із життєвим та творчим шляхом письменників. Крім того, учні 7-а класу взяли участь в конкурсі на краще читання віршів Анатолія Харлановича.Переможцями конкурсу за рішенням однокласників стали Каріна Кавецька та Вероніка Солодка.Учні 7-б класу розігрували сценки з дитячих п єс Дніпрової Чайки. Учні 8-а та 8-б класів слухали розповідь директора Веселинівського районного історичного музею Ю.П.Бурима про дружбу двох поетів-однокласників А.Харлановича та Б.Мозолевського.А також читали вірші А.Харлановича присвячені памяті Б.Мозолевського.
 Всі заходи проходили в Веселинівській ЗОШ. Бібліотекарі Веселинівської РДБ висловлюють вдячність вчителю української мови та літератури І.О.Зайченко за допомогу та підтримку в  їх організації та проведенні .

Немає коментарів:

Дописати коментар