вівторок, 30 серпня 2016 р.

Майстерня професійного досвіду. Виїзний захід.

30 серпня на базі Михайлівської бібліотеки-філії відбулося засідання майстерні професійного досвіду «Сільська бібліотека - шлях від традиційної книгозбірні до центру інформації, спілкування та дозвілля».
 За українською традицією хлібом та сіллю, дзвінкою піснею  зустрічали гостей господиня бібліотеки Іванова Світлана Володимирівна з своїми помічниками.Відкрила захід директор Веселинівської ЦБС Левченко С.В.,наголосивши, що реальне майбутнє – у тих бібліотеках, які поєднують традиційну культуру спілкування з книгою та нові інформаційні технології. Це – стратегічний напрям на шляху модернізації української бібліотечної системи. І Михайлівська сільська бібліотека за останні два роки досягла значних успіхів завдяки професійному рівню, творчості та ініціативності бібліотекаря Іванової С.В.
З презентацією своєї роботи «Зберігати традиції, шукати нове: традиційні та інноваційні послуги Михайлівської сільської бібліотеки» виступила бібліотекар Світлана Володимирівна Іванова. Для гостей прозвучали пісня та частівки про бібліотеку у виконанні читачів та волонтерів бібліотечного закладу Пащенко Григорія Миколайовича, Бубенок Галини Володимирівни та Деркач Ольги.Всі присутні прийняли участь у вікторині «Особистості в історії. Історія в особистостях», присвяченій 25-річному ювілею Незалежності України.З консультацією «Формування позитивного іміджу бібліотеки. Використання можливостей сучасних інформаційних технологій» виступила Токар Л.Т. - завідуюча методико-бібліографічного відділу ЦРБ
Сєвач Г.Ф – заступник директора по роботі з дітьми зупинилася на питанні «  Бібліотека – центр інформаційної підтримки освітнього процесу та змістовного дозвілля користувачів-дітей».
Бондаревська Любов Анатоліївна – заступник директора Михайлівської ЗОШ І-ІІІст. по навчально-виховній роботі, розповіла про тісну співпрацю з сільською бібліотекою та провела для учасників заходу екскурсію до сільської школи, яка вважається однією з кращих в районі. Бібліотекарі відвідали і шкільну бібліотеку.
Всі бібліотекарі прийняли активну участь у годині творчої ініціативи «Я пропоную свій досвід».















Немає коментарів:

Дописати коментар