середу, 20 липня 2016 р.

Do you speak English

 В квітні місяці Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім. В. О. Лягіна провела скайп-майстерню на тему «Діапазон ідей і практик професійної творчості працівників бібліотек для дітей Миколаївської області». 
Скайп-майстерня  проводилась обласною бібліотекою вдруге і мала за мету - промоцію та поширення бібліотечних інновацій у бібліотеках для дітей Миколаївської області.
Веселинівська РДБ з усіх запропонованих ідей для подальшої  реалізації обрала ідею Братської РДБ "Do you speak English?".
Саме цю ідею було обрано тому, що вона передбачає ознайомлення з азами англійської мови самих наймолодших читачів-дітей, використовуючи флеш-мультики "Уроки тітоньки Сови".Крім того актульність ідеї ще і в тому, що 2016 рік оголошено роком англійської мови в Україні.
До бібліотеки завітали вихованці старшої групи №1 дитячого садочка "Сонечко" і стали учасниками уроку-гри "Do you speak English?". Напочатку бібліотекар розповіла дітям про значення мови в житті різних народів, про те, що в кожного народу є своя рідна мова. Але мовою міжнородного спілкування на сьогоднішній час є англійська мова.Діти з задоволення вивчили вітання, а також навчилися представляти себе англійською. Потім взяли участь в конкурсі на краще запам'ятовування та декламування дитячого анлійського віршика "Good Morning". А насамкінець переглянули декілька "Уроків тітоньки Сови".









Немає коментарів:

Дописати коментар