пʼятницю, 20 травня 2016 р.

Нашого квіту по усьому світу.

      
Цікава та хвилююча онлайн-зустріч учнів 8-го класу Веселинівської гуманітарної гімназії та пана Віктора Єганова надовго зам'ятається всім його учасникам  щирістю та теплотою спілкування. Віктор Єганов вже більше 20 років проживає в Хельсінкі /Фінляндія/.Але ніколи не забуває про те, що він українець, сприяючи знайомству фінів з українською культурою.Свою малу батьківщину -Веселинівщину, він називає справжнім південним раєм.Тут і зараз проживає його багаточисельна рідня та найрідніша у світі людина -мама Нінель Андріївна.
 Віктор Єганов за фахом лікар, а за покликанням поет.Учасники заходу мали змогу послухати його чудові вірші "Я знаю,що земля не сад утіх" та "Весна", а ще дізнались про діяльність українського земляцтва у Фінляндії, ставлення фінів до подій в Україні, про плани пана Віктора видати збірку своїх віршів і відвідати в найближчий час Україну. Окрім того учасники заходу в буквальному розуміння засипали пана Віктора запитаннями, що стосувалися його поетичної творчості, організації шкільної освіти в Фінляндії, медицини, схожості та різниці менталітету українців та фінів тощо.
 Класний керівник учнів 8-го класу Веселинівської гуманітарної гімназії Л.С.Ковальчук запросила Віктора Єганова при нагоді відвідати гімназію в стінах якої свого часу він навчався.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар