вівторок, 29 березня 2016 р.

Виробнича скайп-нарада


Сьогодні Веселинівська РДБ взяла участь в виробничій скайп-нараді для працівників бібліотек для дітей Миколаївської області.
Спілкування відбувалося між Жайворонок Т.А. - директором Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В.О. Лягіна,  провідними фахівцями бібліотеки та працівниками районних та міських бібліотек для дітей
                Професійне спілкування будувалося на обговоренні наступних питань:
-      -Обговорення проблемних питань щодо надання звітної інформації (за підсумками 2015 року)
-    -Хід проведення  у бібліотеках області обласного творчого огляду «Ми - Українці»
-             - Підготовка  та  програма проведення на місцях 15 квітня обласної літературної акції  - «Дня читання «Читай – пізнай свій рідний край!»
-        -Участь бібліотек для дітей в обласних турах  Всеукраїнських    конкурсів «Мрії про Україну» та «Найкращий читач 2016»
-     -Аналіз надання інформацій на сайт управління культури, національностей та релігій, професійного блогу «Бібліомаячок», статей до науково-популярного журналу «Бібліотека у форматі Д0»:
-               -Аналіз своєчасності  реагування на запити методичного центру
-             -Участь у заходах щодо підвищення кваліфікації обласної бібліотеки для дітей (за підсумками 2015 року)
-           -Проведення обласної науково-практичної конференції «Національно-патріотичне виховання громадянина України: роль і місце дитячої бібліотеки в сучасних реаліях» на базі обласної бібліотеки для дітей, яка відбудеться  у травні 2016 року .
-       








-





Немає коментарів:

Дописати коментар