середу, 11 листопада 2015 р.

Читай з нами! Читай краще нас!


     
          Під такою назвою пройшов Чемпіонат по читанню вголос серед учнів 5-х класів Веселинівської ЗОШ. Бібліотекарі запропонували нашим найактивнішим читачам приєднатися до чудової ідеї наших колег з Березанської РДБ і подарувати радість спілкування з книгою Журі конкурсу: Юсипей О.О. -бібліотекар відділу обслуговування

Веселинівської ЦРБ, Тодавчич П.О. -інженер -програміст Веселинівської ЦБС, Бурим Ю.П. -директор районного музею. Ведучою конкурсу була Цетнарська Л.В. -завідуюча відділом обслуговування Веселитнівської РДБ.
. Чемпіонат складався з трьох турів.

        Перший – домашнє завдання,  де кожен з учасників готував уривок з  улюбленого твору та читав його вголос. Важливим було прочитати текст так, щоб зацікавити ним
присутніх і сподобатися журі. Журі в свою чергу оцінювало читців за п’ятибальною системою,  враховуючи техніку читання та артистизм.

       У другому  турі учасники отримували для читання вголос незнайомий уривок з книги. Комусь дістався легший текст, для когось – важчий. Все залежало від фортуни, адже гравець витягував свою щасливу  фішку  з номером книги та закладкою в ній  із заготовленим текстом.

      Третій тур був "Скоромовки". Це був веселий конкурс, який дав можливість перевірити уважність дітей.
 Беззаперечним переможцем конкурсу журі назвало Кравчука Віктора /5 А клас Веселинівської ЗОШ/. Йому було вручено Грамоту переможця Чемпіонату по читанню.

Немає коментарів:

Дописати коментар