середу, 22 квітня 2015 р.

Обласна скайп-майстерня професійного успіху





Сьогодні наша бібліотека стала учасником другого етапу обласної скайп-майстерні професійного успіху для працівників бібліотек для дітей Миколаївської області «Інноваційна творчість бібліотекарів у контексті соціокультурної діяльності».


Перший етап участі в скайп-майстерні передбачав підготовку звіту про «куплені» ідеї на обласному семінарі-ярмарку бібліотек для дітей Миколаївської області на тему: «Інноваційна діяльність дитячих бібліотек Миколаївського краю: ярмарок творчих ідей» та на Міжрегіональному ярмарку бібліотечних інновацій у форматі майстер-класу «Інноватика-2014», який проходив на базі  Полтавської обласної бібліотеки для дітей  2014 року та представлення нової ідеї.
 Другий етап - це обговорення звітів про куплені ідеї та презентація нових ідей.Районні бібліотеки були поділені на 7 груп. Наша бібліотека  звітувала про реалізацію "куплених"  ідей та презентувала нові разом з Казанківською РДБ та Дитячою бібліотекою КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська.
Казанківська РДБ презентувала нову ідею -"інтелектуальні пазли",Дитяча бібліотека КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська - Book Slam "На крилах музики".
Веселинівська РДБ запропонувала свою нову ідею відеомости єднання "Всі ми діти твої, Україно!".


Немає коментарів:

Дописати коментар