середа, 1 квітня 2015 р.

Кращий читач - 2015. Конкурс.



31-го березня в нашій бібліотеці пройшов конкур "Кращий читач 2015 року" Вже стало доброю традицією проводити щороку конкурс  в стінах районної дитячої бібліотеки. Цей рік не став винятком.
Розпочався конкурс з привітання учасників конкурсувід заступника Веселинівської ЦБС по роботі з дітьми Сєвач Галини Федорівни. Вона ж була і ведучою конкурсу.

За звання кращого читача боролись найерудованіші, найзавзятіші, самі начитані учні 6-7 класів Веселинівських шкіл.. На учасників конкурсу чекало п'ять завдання. Домашнім завданням для конкурсантів було підготувати стислу рекламу найулюбленішої книги. Визначити рівень знань з літератури допомогли наступні два конкурси:"Чи уважний я читач", "Літературні грінки" "Що я знаю про Велику Вітчизняну війну". Конкурс "Народознавче лото" показав знання дітей з питання звичаїв та традицій українського народу. "Чи уважний я читач" - конкурс, що виявив наскільки вдумливо і уважно діти читають і запам'ятовують прочитане. Справившись з усіма завданнями, діти знайомились, спілкувались, ділились враженнями.А журі працювало.
Не легко було його членам визначити переможців, адже всі учні були дуже добре підготовлені, мали достатньо високий рівень знань. Та всеж таки переможців було названо. Деркач Вікторія та Алєксєєва Ганна учениці 6-го класу Веселинівської гуманітарної гімназії. Тепер на них чекає третій етап Всеукраїнського конкурсу "Кращий читач року", який  в обласній дитячій бібліотеці ім. Лягіна.





Немає коментарів:

Дописати коментар